ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο μέτωπο, μια μεγάλη συνάντηση που στη θέση του «Δεξιού» και του «Αριστερού» να μπεί ο άνθρωπος.


Μήνυμα του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ στην συγκέντρωση της «ΣΠΙΘΑΣ ΚΕΦΑΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ» που έγινε χθες βράδυ 12/1/11 στη αίθουσα του Επιμελητηρίου.Λεπτομέρειες ΕΔΩ

«Αγαπητοί φίλοι,

Σας καλούμε όλες και όλους, γονείς, παιδιά, εγγόνια, και όλη την κοινωνία που συνθλίβεται και ταπεινώνεται καθημερινά να φουντώσουν με την «Σπίθα των Κεφαλλήνων» για Ελευθερία-Δημοκρατία-Εθνική Ανεξαρτησία.

Αγαπητοί φίλοι,

Η χώρα βρίσκεται υπό κατοχή και εθνική προδοσία, το Σύνταγμα έχει γίνει κουρελόχαρτο και η Βουλή μας χώρος υποδοχής των τοκογλύφων του ΔΝΤ και υλοποίησης των εντολών τους. Oι τοπικές μας κοινωνίες πορεύονται χωρίς ελευθερία, χωρίς Δημοκρατία, χωρίς Κοινωνική Συνοχή, παραβιάζονται καθημερινά τα ανθρώπινα δικαιώματα (ύφεση, ανεργία, φτώχεια, μείωση μισθών και συντάξεων, εκατοντάδες λουκέτα, κόλαση για το μέλλον των παιδιών μας, παράδοση της χώρας στους δανειστές μας).

Επιβάλλεται, λοιπόν, να απαντήσουμε ως κοινωνία και να παράξουμε Δημοκρατία και Κοινωνική

Αλληλεγγύη, τώρα με τη «Σπίθα» του κάθε ενός από εμάς, με την «Σπίθα» όλων των πολιτών.
Αγαπητοί φίλοι φτάνει πια!

Χρειαζόμαστε ένα μεγάλο μέτωπο, μια μεγάλη συνάντηση που στη θέση του «Δεξιού» και του «Αριστερού» να μπεί ο άνθρωπος.

Μια μεγάλη ενότητα και συμμετοχή πολιτών που θα απελευθερώσει την πατρίδα, που θα επαναφέρει τη Δημοκρατία, Ελευθερία και την Αξιοπρέπεια στη ζωή των πολιτών, που θα επιβάλλει την κάθαρση με πολιτικές ευθύνες και επιβάλλοντας τιμωρίες και θα επιστρέψει το μέλλον στα παιδιά μας».

One response

  1. dimtem

    Η Νέα ήττα -6η στη σειρά- φαίνεται να έρχεται για την Αριστερά,δίχως να απασχολεί την ισχυρή της νομεκλατούρα. Στους 5 σημαντικότερους σταθμούς της μεταπολεμικής ιστορίας της χώρας, διαδοχικά απο το ΕΑΜ μέχρι σήμερα,όπου η Αριστερά πηγαίνει απο ήττα σε ήττα, και αναφέρω συγκεκριμένα τις ημερομηνίες, 1945, 1949, 1967, 1974, 1989) στα χρόνια που ζούμε, φαίνεται να προστίθεται η 6η διαδοχική της ήττα. Θα είναι λοιπόν, η δημιουργία αυτού του μορφώματος με τα ετερόκλειτα κοινωνικά και πολιτικά χαρακτηριστικά «αριστεροδέξιων» ,στο όνομα της σωτηρίας της χώρας με τα χαραχτηριστικά της Σπίθα, που ίσως να αποτελέσει για την τυπική ήττα και παρουσία της Αριστεράς στα επόμενα χρόνια.
    Δυστυχώς αυτό προκύπτει απο την Διακύρηξη του κινήματος ανεξάρτητων πολιτών Σπίθα του Μίκη, ένα ετεροβαρές με εθνικιστικά χαραχτηριστικά κείμενο, που φαίνεται να έχει απήχιση σε σημαντικά τμήματα της κοινωνίας- που κατα βάση δεν είχαν συμμετοχή-στην μεταπολιτευτική ρεμούλα που έστεισαν, με ευθύνη και συμμετοχή? και ανοχή της Αριστεράς, τα δύο κόμματα εξουσίας ΠΑΣΟΚ & ΝΔ.

    Ιανουαρίου 22, 2011 στο 10:22 πμ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s