ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ


Είναι ηλίου φαεινότερον ότι όταν συμμετέχεις σε ένα ΚΙΝΗΜΑ αποδέχεσαι τουλάχιστον τις βασικές θέσεις που εκφράζει αυτό το κίνημα.

Διαφορετικά δεν συμμετέχεις.
Οι θέσεις του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ έχουν πολλαπλώς εκφραστεί μέσα απο τα κείμενα και τις ομιλίες τόσο του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ όσο και των ανθρώπων που τον πλαισιώνουν στην συλλογική αυτή προσπάθεια.

Οποιος δεν αποδέχεται αυτές τις θέσεις λογικά ανήκει σε κάποιο άλλο ΚΙΝΗΜΑ και θα πρέπει να ψάξει να το βρεί.
Η αποδοχή του ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ και των ανθρώπων που τον πλαισιώνουν θα πρέπει να θεωρηθεί δεδομένη.

Συμμετέχω σε μιά ΚΙΝΗΣΗ εφόσον ΘΕΣΕΙΣ και ΑΤΟΜΑ εκφράζουν αυτά που απαιτώ.
Η ΚΙΝΗΣΗ δεν αποτελει μιά παρέα που αποφασίζει σε ποιά ταβέρνα θα πάει για φαγητό η ποιό κινηματογραφικό έργο θα δεί.
Μιά ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ και μάλιστα κάτω απο τις σημερινές συνθήκες που βρίσκεται η χώρα αποτελείται απο ΣΥΝΟΛΟ ανθρώπων που έχουν τον ίδιο συνεκτικό δεσμό.

Μοιράζονται τις ίδιες σκέψεις, ανησυχίες, οράματα και έχουν τον ίδιο στόχο.
Η ΚΙΝΗΣΗ μέχρι σήμερα δεν έκρυψε τις θέσεις τις η τους στόχους της.
Το οργανωτικό μοντέλο που ακολουθείται εάν δεν μπορεί να λειτουργήσει πρακτικά και δυναμικά μπορεί σε κάθε περίπτωση να αναθεωρηθεί και να προσαρμοστεί καταλληλα.
Ο συντονισμός της δράσης των επι μέρους ομάδων είναι κρίσιμος και επιβεβλημένος ωστε να υπάρχει μιά κοινή γραμμή  αντιμετώπισης των δράσεων σε ΕΘΝΙΚΟ επίπεδο.

Η εσωτερική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποτελει πάντοτε το ζητούμενο σε μιά πολιτική Κίνηση ώστε να υφίσταται ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας της ΒΑΣΗΣ με το ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟ όργανο και το αντίθετο.
Σημασία δεν έχει ποιός Δημητροκάλλης οργανώνει το ΚΙΝΗΜΑ αλλά πώς το οργανώνει κι αν μπορεί να το οργανώσει.
Επειδή σε διάφορα μπλόγκς γράφτηκαν απο διαφόρους απίθανες ιστορίες που παραπέμπουν σε έναν «αυταρχικό» Δημητροκάλλη χρήσιμο είναι να τεθούν υπόψη του ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΟΥ οργάνου, εάν βέβαια αληθεύουν.
Διαφορετικά ….
Ενα άλλό θέμα αποτελεί -με το καλημέρα σας- η δημιουργία φέουδων διαδικτυακής προβολής.
Κάποιοι φαίνεται οτι ζήλωσαν την δόξα των «ρόζ επαναστάσεων» του Σόρος και θεωρούν οτι ανάλογα με τα «κλίκ» του διαδικτυακού τόπου αποκτούν και τους ανάλογους πολεμιστές.
Είναι φενάκη η άποψη οτι δημιουργώντας διαδικτυακούς τόπους σε ηλεκτρονικά μέσα ο μέσος Ελληνας θα ασχοληθεί μαζί τους και οτι αυτά θα αποτελέσουν το καθοδηγητικό εργαλείο για τους στόχους της ΚΙΝΗΣΗΣ και των ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΩΝ διαδικασιών ενός ολόκληρου λαού.
Οι κατευθυνόμενες «ρόζ επαναστάσεις» έχουν διαφορετικό τρόπο λειτουργίας των ηλεκτρονικών μέσων που ουδεμία σχέση έχει με το ΚΙΝΗΜΑ και τους Στόχους του.
Η πάλη γιά να πάρουμε την Ελλάδα πίσω θα κριθεί στους δρόμους και τις πλατείες με γερά οργανωμένο ΚΙΝΗΜΑ και ενδεχόμενα με υποβοηθητικό εργαλείο τα ηλεκτρονικά μέσα μιας και η εποχή μας χαρακτηρίζεται απο αυτά.

Επομένως είναι σαφές οτι όλοι όσοι θεωρούν οτι ένα ΚΙΝΗΜΑ πρέπει να προσαρμόζει τις αποφάσεις του στα μέτρα τους και στις επιθυμίες τους δεν έχουν παρά να φτιάξουν το δικό τους προσωπικό κίνημα και να πορευθούν εν ειρήνη.

Κραυγές του τύπου «Μέχρι εδώ Μίκη» και λοιπές φιλονοίστικες απαγγελίες αφορούν μόνον αυτούς που τις βγάζουν και όχι ένα λαικό κίνημα εν τω γίγνεσθαι.

Πρίν απο την δημιουργία του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ «ΣΠΙΘΑ» οι διαμαρτυρόμενες μονάδες απόδειξαν οτι δεν είχαν την δυνατότητα και την εμβέλεια δημιουργίας κάποιου κινήματος.

Η συλλογική ΚΙΝΗΣΗ προκειμένου να λειτουργήσει είναι αναγκασμένη εκ των πραγμάτων να περιορίσει την ελευθερία των μονάδων.

Αυτό αποτελεί ΚΑΝΟΝΑ ακόμη και στην συμβίωση δύο ατόμων, πολυ δε περισσότερο σε πολλάπλάσια άτομα.


3 Σχόλια

  1. Παράθεμα: Η “Συνωμοσία των Ψευτο-Σπιθιστών” Καζάκη και Ληναίου, “Κακοήθης Ογκος” Προβοκατόρων στο “Διαδίκτυο του Σόρος” (και άλλες

  2. Παράθεμα: IMF Collaborative Blog – Omadeon Και Η Εργολαβική Υποστήριξη Του κ. ΚΑΖΑΚΗ « ΣΠΙΘΑ – ΙΛΙΟΝ

  3. Παράθεμα: ANTI-IMF Collaborative Blog – Omadeon Και Η Εργολαβική Υποστήριξη Του κ. ΚΑΖΑΚΗ « ΣΠΙΘΑ – ΙΛΙΟΝ

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s