ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΙΛΙΟΥ:ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΦΙΣΣΑΣ


Η Διοίκηση του Δήμου Ιλίου έχει προχωρήσει πολύ πιό πέρα απο την Κυβέρνηση του Μνημονίου απαγορεύοντας τις πολιτικές αφίσσες με το πρόσχημα της καθαριότητας.Εχει συστήσει γιά την αποκαθήλωση κάθε πολιτικής αφίσσας και ειδική υπηρεσία ,με ένα αυτοκίνητο και δυό υπαλλήλους, που αμέσως τρέχει και ξεκολλάει τις πολιτικές αφίσσες.

Με αφορμή την ενέργεια του «θΕΡΣΙΤΗ, χώρου ραδιουργίας και ανατροπής» του οποίου τα μέλη έκαναν συγκέντρωση ενάντια στην απαγόρευση της πολιτικής αφίσσας απο την Δημοτική Αρχή Ιλίου,το απόγευμα της Πέμπτης 31 Μάρτη, δηλώνουμε οτι συμφωνούμε με την διαμαρτυρία του και παρά τις όποιες επι μέρους ενδεχόμενες πολιτικές διαφωνίες στηρίζουμε και θα στηρίξουμε την προσπάθεια του με όποιο μέσο διαθέτουμε.

Αναδημοσιεύουμε την σχετική καταχώριση απο το ιστολόγιο του «ΘΕΡΣΙΤΗ»

Η συνέχεια θα δοθεί στους τοίχους…

PDF Εκτύπωση E-mail
Παρασκευή, 01 Απρίλιος 2011 12:44
 

Το απόγευμα της Πέμπτης 31 Μάρτη, σύντροφοι και συντρόφισσες από τον Θερσίτη, καθώς και αλληλέγγυοι-ες, συναντηθήκαμε έξω από το δημαρχείο Ιλίου, με σκοπό να θυμίσουμε στους τοπικούς άρχοντες -που πραγματοποιούσαν δημοτικό συμβούλιο- πως η απαγόρευση της πολιτικής αφίσας στο Ίλιον δε θα μείνει αναπάντητη. Στήσαμε μικροφωνική, μοιράσαμε εκατοντάδες κείμενα σε περαστικούς και σε όσους εισέρχονταν στο δημαρχείο, αναρτήσαμε πανό και »μολύναμε» τους τοίχους του αστραφτερού δημαρχείου με συνθήματα και αφίσες. Φροντίσαμε να γίνει κατανοητό σε όσους «οραματίζονται» αποστειρωμένες τις γειτονιές μας και φιμωμένες τις συνειδήσεις, πως την απαγόρευση αφισοκόλλησης την αντιλαμβανόμαστε ως ένα κατασταλτικό-αστυνομικό μέτρο φίμωσης και ως τέτοιο θα το αντιμετωπίζουμε από εδώ και πέρα.

 

Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s