ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ANTI-IMF Collaborative Blog – Omadeon Και Η Εργολαβική Υποστήριξη Του κ. ΚΑΖΑΚΗ


ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ….OMADEON ΓΡΑΦΕΙ ….ΠΑΠΑΡΙΕΣ!

Στό ANTI-IMF Collaborative Blog – Omadeon δημοσιεύεται post με τίτλο»Η “Συνωμοσία των Ψευτο-Σπιθιστών” Καζάκη και Ληναίου, “Κακοήθης Ογκος” Προβοκατόρων από το “Διαδίκτυο του Σόρος” (και άλλες… παπαριές)» και με υπότιτλο «Στάχτη έγινε η Σπίθα, χωρίς τον Καζάκη…» Ο γλαφυρότατος και χειμμαρώδης Omadeon γνώστης παντός θεωρητικού επιστητού και μη εξαπολύει επίθεση ενάντια στον Μίκη Θεοδωράκη, αλλά ωστόσο, κρατώντας «πισινή» θεωρεί οτι το κείμενο του Μίκη «ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΠΡΟΣ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ» δεν είναι γραμμένο ολόκληρο από τον ίδιο-«Ε, με μεγάλη μου λύπη, ΔΕΝ  θεωρώ ότι ο Μίκης συνέταξε (όλο) αυτό το κείμενο μόνος του!«.Επομένως ο Μίκης φαίνεται οτι είναι το σχολιαρόπαιδο που επηρεάζεται απο κάποιους άλλους και γράφει κείμενα καθ’ υπαγόρευση άλλων.Επίσης στο κείμενο του Omadeon παρατηρείται μια λυσσαλέα απαξίωση του γνωστού Καραμπελιά λες και έχει προσωπικά εναντίον του.Ξεχωρίζουν βέβαια τα σχόλια που αναφέρουν απαξιωτικά τον Μίκη ως γέρο με χαμένα τα λογικά -«γερασε ο Μικης και το’χασε, ας αποσυρθει καλυτερα για να περισώσει οση πολιτικη αξιοπρεπεια του εχει απομεινει» για τα οποία βέβαια ο Omadeon δεν έχει ευθύνη αλλά δείχνουν το κλίμα που επικρατεί.


Ολόκληρο το κείμενο του Omadeon αναδύει μιά κουτοπόνηρη προσπάθεια απαξίωσης της προσπάθειας του Μίκη Θεοδωράκη και διαπνέεται από το αλάθητο του Πάπα-Romae locutat causa finita est- αρνούμενο ταυτόχρονα την δυνατότητα και κάποιος άλλος να είναι αλάθητος η να έχει τις απόψεις του.

Η διαμάχη που έχει ο Omadeon με τον Καραμπελιά μας αφήνει παντελώς αδιάφορους. Η αναφανδόν και άνευ όρων στήριξη του Καζάκη δείχνει την μεγαλειώδη επιλεκτικότητα του Omadeon η οποία φθάνει στο ύψος του Πύργου της Βαβέλ.Χωρίς να μπούμε στην ουσία των οικονομικών απόψεων του κ.Καζάκη απο τα κείμενα και τις συνεντεύξεις του διακρίνουμε έναν άνθρωπο ο οποίος μιλάει για τα οικονομικά χωρίς να χρησιμοποιεί αριθμούς όπερ σημαινει οτι είναι υψηλής «εκπαίδευσης» και «κατάρτισης» στην εκλαίκευση και επικοινωνιακή χρήση των γνώσεων της οικονομίας.Ο εχων νούν νοείν νοείτω.

όμως το κείμενο έχει και συνέχεια.

Αναφέρει»Κάνοντας αναζήτηση για άρθρα γύρω από το θέμα, έπεσα (για πολλοστή φορά) πάνω σε Σπιθίτικο blog που… αυτο-λογοκρίθηκε, επειδή είχε δημοσιεύσει άρθρο του Δημήτρη Καζάκη, το οποίο κατέβασε  (μετά τη “νέα γραμμή άνωθεν”). Μπορείτε να το βρείτε ακόμη στο Google cache, εδώ. Το πρωτότυπο είναι βέβαια στο blog του Καζάκη, εδώ. Ψάχνοντας, το μάτι μου στάθηκε όμως στον… παρανοϊκό τίτλο μιας ανάρτησης του ίδιου blog:

Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΙΣΩ ΔΕΝ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΑΛΛΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ

..με ανάμειξη από συνθηματολογίες, κοινοτοπίες και μπούρδες, από κάτω. Και… ΟΚ, για τους “δρόμους του λαού” κανένα πρόβλημα, αλλά το διαδίκτυο είναι… “του Σόρος“? -Σκατά στη μούρη του (αυτού που τόγραψε), είναι και ΠΟΛΥ παρανοϊκός ΣΟΥΠΕΡ-φλώρος! «.

Είναι σκόπιμο να αναφερθεί οτι το ‘αρθρο του Καζάκη εξακολουθεί να βρίσκεται ,για την ιστορία, στην θέση όπου είχε δημοσιευτεί.Οντας έμπειρος στα του Διαδικτύου ο Omadeon δεν θα έπρεπε να υποπέσει σε τέτοιο σφάλμα έρευνας.Επίσης η αφελώς και ατάκτως ερριμμένη κριτική του για το παραπάνω post καθώς και το υψηλής αισθητικής και αποδεικτικής αξίας λεξιλόγιο του αναδεικνύουν ανάγλυφα την λογικοφάνεια που τον διέπει.Ομοιάζει περισσότερο με ΣΟΥΠΕΡ-καρακαιδόνα , που ξεκατινιάζεται ,παρά με κριτικό θέσεων και απόψεων.

Οντως και αποδεδειγμένα «φίλε μας» Omadeon το διαδίκτυο ήτοι οι γνωστοί και μη εξαιρετέοι οργανισμοί κοινωνικής δικτύωσης αποτελούν τον επιθετικό βραχίονα της συμμορίας του Σόρος και για μας τον απλό λαό δεν είναι εύκολο να τους χρησιμοποιήσουμε αντίστροφα.Αλλωστε όπως διαπιστώνουμε και πρακτικά το πληκτρολόγιο εδώ κι ένα χρόνο που βρίσκεται στην εξουσία η κυβέρνηση των αγορών δεν μπόρεσε να δημιουργήσει ένα συνθετικό μαζικό κίνημα αλλά μόνον επι μέρους δράσεις οι οποίες εξυπηρέτησαν σε τελική ανάλυση την παρούσα κυβέρνηση.

Κάνε ένα απολογισμό της διαδικτυακής σου δράσης και θα το διαπιστώσεις.Και προπάντων για την διατήρηση της ψυχικής σου υγείας η οποία θα έχει διαταραχτεί ,μετά από αυτά που διάβασες, πάρε και κάποιο ηρεμιστικό.

Διαδικτυακά δεν προσφέρεται.

Ασε λοιπόν τις ΣΠΙΘΕΣ στο ΔΡΟΜΟ ΤΟΥΣ και ασχολήσου με το δικό σου ΚΙΝΗΜΑ.

ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΣΠΙΘΕΣ ΔΕΝ ΤΙΣ ΣΤΑΜΑΤΑΝΕ ΟΙ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ-ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΗΔΗ ΦΩΤΙΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ.

Υ.Γ.Ιδού η χρήση του διαδικτύου του Σόρος


τι άλλο χρειάζεσαι?


One response

  1. Παράθεμα: Η “Συμπαντική Αρμονία” του Μίκη Θεοδωράκη σαν Ανοιχτό Σύστημα Ιδεών στον 21ο αιώνα (1) « Anti-IMF Collaborative Blog

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση / Αλλαγή )

Σύνδεση με %s