ΚΙΝΗΜΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ

ΕΙΝΑΙ ΑΙΣΧΟΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 5ου ΓΕΛ Ιλίου ΚΑΙ ΤΟΥ Πειραματικού Λυκείου Ιλίου !


Αντιγράφουμε από το μπλόγκ Paracito

Ούτε ένα μήνα πριν αρχίσουν οι Πανελλαδικές εξετάσεις που θα κρίνουν την τύχη των σπουδών των παιδιών μας, έχουμε στο Ίλιον να αντιμετωπίσουμε την εισήγηση του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη Γ’ Διεύθυνση Αθήνας κ. Ζαφειρακίδη που προκάλεσε στις 13.4.11 σχετική απόφαση να μεταφερθούν οι μαθητές του 5ου ΓΕΛ Ιλίου στο 5οΓΕΛ Πετρούπολης και αυτοί του Πειραματικού Λυκείου Ιλίου στο αντίστοιχο των Αγ. Αναργύρων για να δώσουν εξετάσεις.

 Τι και αν ακόμη και ο νόμος του κράτους για τον Καλλικράτη σεβάστηκε τη διοικητική, τεχνική, κτιριακή και οικονομική αρτιότητα του Δήμου Ιλίου και τον άφησε αυτόνομο Δήμο, μια απόφαση έρχεται να πλήξει ψυχολογικά και ηθικά τα παιδιά μας και να τα αναγκάσει να πάνε να δώσουν εξετάσεις εκτός του Δήμου κατοικίας τους και χωρίς να μπορούν να εξυπηρετηθούν από μέσα μαζικής μεταφοράς για να φτάσουν στα εξεταστικά κέντρα που τους όρισαν
.
Πάντως το γιατί έτσι αναιτιολόγητα και χωρίς παιδαγωγικά κριτήρια ο κ. Διευθυντής της Γ’ Διεύθυνσης αντιμετωπίζει δυσμενώς τη μαθητική και εκπαιδευτική κοινότητα του Ιλίου ενώ γνωρίζει πως τα προηγούμενα χρόνια τα σχολεία μας ήταν καλά οργανωμένα εξεταστικά κέντρα, μόνο τα παιδιά μας δεν οφείλουν να το απαντήσουν
Είναι ΝΤΡΟΠΗ αυτό που κάνετε στα παιδιά μας!!
Γιατί κύριε Ζαφειρακιδη??????
ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΠΑΤΕΡΑΣ ΠΑΙΔΙΟΥ

ΣΗΜΕΙΩΣΗ «ΣΠΙΘΑΣ ΙΛΙΟΥ»

Φταίει ο κύριος Ζαφειρακίδης άραγε η φταίει η αντιεκπαιδευτική πολιτική της κυβέρνησης του Μνημονίου?
Κι αν ο Καλλικράτης άφησε αυτόνομο τον Δήμο Ιλίου όμως ας καταλάβουν όλοι οι κάτοικοι του Δήμου οτι όσο υπάρχει στην εξουσία η κυβέρνηση του Μνημονίου θα δημιουργούνται καθημερινά τεράστια προβλήματα.
ΟΡΓΑΝΩΘΕΙΤΕ ΣΤΗΝ «ΣΠΙΘΑ» ΤΟΥ ΜΙΚΗ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΙΤΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΠΙΚΟΙ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ!
Advertisements

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Google+

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Google+. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Twitter

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Twitter. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

w

Σύνδεση με %s